Και το φετινό καλοκαίρι θέλει τον «Σπάγγο» του: Το νέο πρόγραμμα που θα προκαλέσει «καύσωνα» κεφιού

Δεν γινόταν αλλιώς. Ο κόσμος το ζήτησε, και μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα, ο «Σπάγγος»-μουσικό μεζεδοπωλείο στο Μικρολίμανο, υποδέχεται το καλοκαίρι, με νέο σχήμα και το πιο «καυτό» πρόγραμμα, που αναμένεται να προκαλέσει «καύσωνα» διασκέδασης.

Από το Σαββάτο 1 Ιουνίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο «Σπάγγος» στην summer version του, υποδέχεται τις μοναδικές φωνές των, Άγγελου Λαδά, Βαγγέλη Τσακνάκη, Βάσω Ποιμενίδου και Μιράντας, που θα μας ξεσηκώσουν με το ανανεωμένο πρόγραμμα, του μαέστρου Κώστα Ραπτόπουλου, που για μία ακόμη φορά, αναμένεται να ανεβάσει το θερμόμετρο του κεφιού στα ύψη. Την εκρηκτική μουσική ομάδα του «Σπάγγου», που θα μας χαρίσει τις πιο θερμές βραδιές, συμπληρώνουν, η Δανάη Μπούτση στο βιολί, η Ιωάννα Στρίγκα στα κρουστά, και ο Νίκος Φραντζέσκος στο μπουζούκι.

Γιατί και αυτό το καλοκαίρι, κάνουμε τα πιο όμορφα μουσικά «ταξίδια» στον «Σπάγγο». Το «πλοίο» του ξεφαντώματος, «σαλπάρει» αυτό το Σαββάτο 1 Ιουνίου, με ώρα αναχώρησης, 23.00 μμ.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy