Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο G-Point: Σε ρόλο ειδικού σχολιαστή του Μουντιάλ 2018

To Μουντιάλ 2018 ξεκινάει, και το G-Point.gr, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, εξασφαλίζοντας για εσάς, τον καλύτερο σχολιαστή, που δεν είναι άλλος από τον Αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας που μας έκανε υπερήφανους το 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη!

Μου πήρε κάμποσες μέρες να τον «ψήσω», λόγω του ότι τρέχει με τις ευρωβουλευτικές του υποχρεώσεις και τους φιλανθρωπικούς αγώνες που διοργανώνει ανά την Ελλάδα με την ομάδα «Φίλοι Θοδωρή Ζαγοράκη», αλλά τα καταφέραμε!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, από τον ρόλο του σχολιαστή, θα αναλύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και τη ποδοσφαιρική του εμπειρία και γνώση, τα highlights μετά το τέλος κάθε σημαντικού αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018!

Ευχαριστώ πολύ τον καλό μου φίλο (από τις αρχές της δεκαετίας του 90) Θοδωρή, που θα γίνει blogger του Μουντιάλ 2018,για χάρη του G-Point, και θα μας μάθει και καλή μπάλα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy