Κάνε RESTART στη ζωή σου στις 23 Ιουλίου με τον Μανώλη Ισχάκη

«Αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία.  Μετά από αυτό το σημείο δεν υπάρχει γυρισμός.  Παίρνεις το μπλε χάπι, η ιστορία τελειώνει.  Ξυπνάς στο κρεβάτι σου και πιστεύεις ό,τι θέλεις εσύ.  Παίρνεις το κόκκινο χάπι, παραμένεις στην Χώρα των Θαυμάτων, και θα σου δείξω πόσο βαθιά φθάνει η πραγματικότητα.  Θυμήσου, το μόνο που σου προσφέρω είναι η αλήθεια.  Τίποτε παραπάνω»

Όπως αναγνώρισες είναι τα λόγια του Μορφέα στην ταινία “The Matrix”. Θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι τα λόγια του Μανώλη Ισχάκη καθώς σε καλωσορίζει στο RESTART!

Πώς θα ήταν αν μπορούσαμε να ξεκινήσουμε από την αρχή; Αν είχαμε στα χέρια μας μια δεύτερη ευκαιρία για να σχεδιάσουμε τη ζωή μας όπως την ονειρευόμαστε; Αν ζούσαμε την κάθε μέρα με πάθος;

Το δημοφιλές βιωματικό σεμινάριο Restart! Η Δεύτερη Ευκαιρία ® που έχει κατακτήσει το Λονδίνο βρίσκεται στην Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακάμέσω της πλατφόρμας Zoom στις 23, 24 και 25 Ιουλίου.

Ο Μανώλης Ισχάκης, ιδρυτής της μεθόδου Holistic Result Transformational Coaching® σε μόλις τρεις μέρες καταφέρνει να σβήσει από τον εγκέφαλο ο,τιδήποτε αρνητικό έχει δημιουργήσει το παρελθόν και να μεταμορφώσει τους συμμετέχοντες ώστε να ζήσουν ελεύθεροι μακριά από ενοχές, φοβίες και απόρριψη.

«Φαντάσου ότι έχεις έναν άσπρο πίνακα μπροστά σου και κρατάς έναν μαύρο μαρκαδόρο, εξηγεί ο Μανώλης Ισχάκης. Τι μπορείς να γράψεις ή να ζωγραφίσεις πάνω; ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Όταν όμως γεμίσεις τον πίνακα, και συνεχίσεις να γράφεις θα φτάσεις σε ένα σημείο που θα διακρίνεις μόνο… μουντζούρες! Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να τον καθαρίσεις από τις περιττές πληροφορίες και από όσα δεν του είναι χρήσιμα. Το Restart λειτουργεί σαν το σφουγγαράκι του εγκεφάλου! Διαγράφει όλα τα αρνητικά συναισθήματα και τα κακώς κείμενα που μας μπλοκάρουν, αλλάζοντας τη δομή του εγκεφάλου, και, ως αποτέλεσμα, τη δομή της ζωής μας!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy