Κάνιας: «Θα περάσει δύσκολα στο Καραϊσκάκη η Μπέτις»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από των Ανδαλουσιανών, τόνισε πως η ομάδα του Σετιέν θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους «ερυθρόλευκους», καθώς εκτός του ότι ένα πολύ δυνατό σύνολο, ένα από τα πιο δυνατά του «όπλα» είναι η «καυτή» ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη.

«Την περσινή σεζόν ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο καλός, είχε προβλήματα. Φέτος, φαίνεται πως όλα άλλαξαν, καθώς ενισχύθηκαν πολύ καλά. Πάντα ήταν δυνατή ομάδα στην Ελλάδα και προφανώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι εκπληκτικό, καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση και ο κόσμος ζει για το ποδόσφαιρο και σίγουρα η Μπέτις δεν θα έχει ένα εύκολο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολα, αλλά η Μπέτις έχει τις μονάδες για να πληγώσει τον Ολυμπιακό. Είχα την ευκαιρία να παίξω σε ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, όπου είχε δημιουργηθεί μία… κόλαση από τους πυρσούς. Αυτό είναι μία δύσκολη και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενώ ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του», δήλωσε αρχικά ο

Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας στο «ABC de Sevilla» και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να νικήσει η Μπέτις. Θα ήταν καλό για την ομάδα γιατί ύστερα από χρόνια συμμετέχει στην Ευρώπη και αν ξεκινήσει με τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα όπως του Ολυμπιακού, θα ήταν μεγάλο επίτευγμα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές προσδοκίες από την Μπέτις για τη φετινή σεζόν. Για μένα, θα ήταν διπλή χαρά, καθώς από τη μία θα νικήσει η Μπέτις και από την άλλη θα χάσει ο Ολυμπιακός».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού: «Απ’ όσο έχω δει, είναι μία ομάδα που στο κέντρο έχει γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες. Και γι’ αυτό στην Ελλάδα είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες. Όταν κλέβουν την μπάλα, έχουν γρήγορο επιθετικό τρανζίσιον και γενικά όταν χάνεις την μπάλα σε βάζουν σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτή, νομίζω ότι είναι η δύναμη του Ολυμπιακού. Αν ρισκάρεις στην έδρα του θα σου δημιουργήσει προβλήματα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy