Καταιγιστικές είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ- Παίρνει Περέιρα!

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ συνεχίζονται και τα νεότερα δεν αφορούν μόνο την επικείμενη πώληση του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία, αλλά και προσθήκες.

Εκτός από τον Άντριγια Ζίβκοβιτς, με τον οποίο οι Θεσσαλονικείς είναι πολύ κοντά, σε καλό δρόμο είναι η απόκτηση του 21χρονου Νορβηγού Άντριαν Νίλσεν Περέιρα. Ο παίκτης αγωνίζεται στη Βίκινγκ και παρά το νεαρό της ηλικίας του τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται ως βασικός. Συγκεκριμένα, μέχρι τώρα τη φετινή σεζόν έχει 15 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ την περσινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις κατέγραψε 22 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ.

ΠΑΟΚ και Βίκινγκ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για ένα ποσό στις 700.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Με αυτή την κίνηση, φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι προετοιμασμένος για μια ενδεχόμενη πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν απαραίτητη η ενίσχυση στο αριστερό άκρο.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy