Καταλήγει στην ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ…

Θέμα χρόνου είναι όπως όλα δείχνουν να κλείσει η συμφωνία του Δικεφάλου με την ΕΡΤ.

Το κρατικό κανάλι έχει καταθέσει πρόταση ύψους, 7.500.000 ευρώ το χρόνο, για να εξασφαλίσει την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Δικεφάλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση αφορά κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως όφειλε να κάνει, έχει καταθέσει στη NOVA την πρόταση της ΕΡΤ. Θυμίζουμε ότι βάση συμβολαίου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε υποχρέωση να καταθέσει στη NOVA την καλύτερη πρόταση που θα έβρισκε στην αγορά για της δώσει το δικαίωμα της τελικής πρότασης.

Σύμφωνα πάντα με το συμβόλαιο, σε περίπτωση που το συνδρομητικό κανάλι καταθέσει προσφορά ίση με την καλύτερη προσφορά που θα εξασφάλιζε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συμφωνία τους ανανεώνεται αυτόματα.

Ωστόσο εκτιμάται ότι, η NOVA δεν θα προχωρήσει σε κατάθεση προσφοράς, γεγονός που θα ανοίξει τον δρόμο για συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ.

Η προθεσμία που έχει το συνδρομητικό κανάλι στη διάθεση του για να καταθέσει προσφορά ίση με αυτή της ΕΡΤ και να διατηρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια, εκπνέει σήμερα (Τετάρτη 3 Ιουλίου) το βράδυ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κίνηση από τη NOVA, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει από την Πέμπτη το δικαίωμα να υπογράψει συμβόλαιο με το κρατικό κανάλι.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα γίνουν από την ΕΡΤ οι απαραίτητες κινήσεις (έχει ήδη γίνει η απαραίτητη προεργασία) για να καλυφθούν τηλεοπτικά, τα επόμενα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσει ο Δικέφαλος στην Ολλανδία.