Κατάμεστη κόσμου η «Στοά» στο τελευταίο live για τον χειμώνα , των «Υπόψιν»

Τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές στιγμές τους, βιώνουν ο Γιώργος Σαμπαριώτης και οι «Υπόψιν». Για έναν ολόκληρο χειμώνα, όπου και αν εμφανίστηκαν σε όλη την Ελλάδα, προκάλεσαν το αδιαχώρητο. Όπως συνέβη και το Σαββάτο 25 Μαΐου, στο προεκλογικό τους live, που σημείωσε για μία ακόμη φορά, sold out στη «ΣΤΟΑ».

Καταφέρνοντας να κάνουν τη μουσική διαφορά, παρουσιάζοντας ένα non stop πρόγραμμα διασκέδασης, που περιλαμβάνει όλα τα είδη μουσικής, από κρητικά, νησιώτικα, λαϊκά, ποπ, μοντέρνα, ο Κρητικός λυράρης και η μπάντα του, έκαναν το χειμώνα το πιο επιτυχημένο live tour, που τώρα ανοίγει και τα «φτερά» του στο εξωτερικό.

Δια του λόγου του αληθές, ο Γιώργος Σαμπαριώτης και οι «Υπόψιν», έκλεισαν ένα μοναδικό τριήμερο διασκέδασης, σε ένα από τα hot spot του Λονδίνου, το «Bambos», όπου οι ομογενής και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν στις 5,6 και 7 Ιουλίου.

Σε λίγο καιρό μάλιστα, ο Γιώργος Σαμπαριώτης και οι «Υπόψιν» θα κυκλοφορήσουν και το νέο τους τραγούδι, που όσοι το έχουν ακούσει, μιλάνε για μεγάλη επιτυχία.