«Κατεβαίνουμε για να πάρουμε το Κύπελλο» (1972)

Σαν σήμερα στις 4/7/1972, την παραμονή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, έκαναν δηλώσεις οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων …

Διαβάστε τα όσα δήλωσαν οι Λες Σάνον, Φέρεντς Πούσκας, Γιώργος Κούδας και Μίμης Δομάζος …

Λες Σάνον: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας μου και ατενίζω το παιχνίδι με αισιοδοξία. Όλα τα παιχνίδια έχουν τις δυσκολίες τους, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αισιοδοξούμε. Οι παίκτες μου έχουν αυτοπεποίθηση και αν χάσουμε δε θα χωρά καμιά δικαιολογία. Εύχομαι να μας συμπαρασταθούν οι φίλαθλοί μας, αυτός ο εξαίσιος, ο υπέροχος κόσμος μας, γιατί αυτός ο κόσμος αξίζει τη χαρά της επιτυχίας»

Φέρεντς Πούσκας: «Είναι γεγονός ότι πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Αν ο Παναθηναϊκός παίξει έτσι όπως μπορεί να παίξει, τότε θα κερδίσει τον αγώνα και θα κατακτήσει το Κύπελλο»

Γιώργος Κούδας: «Κατεβαίνουμε για να πάρουμε το Κύπελλο και θα το πάρουμε. Έχουμε πίστη στην ομάδα και στους φιλάθλους μας. Αυτό πιστεύω πως είναι αρκετό»

Μίμης Δομάζος: «Πιστεύω ότι δε θα μας ξεφύγει το νταμπλ! Υπολογίζω βέβαια τους αντιπάλους μας που είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, μετά από εμάς, αλλά σήμερα θα κερδίσουμε εμείς»