«Καθαρές» οι εξετάσεις του Ντόουγκλας Αουγκούστο…Δύσκολα θα είναι διαθέσιμος με ΠΑΣ

Η αγωνία στον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη, καθώς οι ενοχλήσεις που αισθανόταν ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έφεραν ανησυχία αναφορικά με την κατάστασή του. Ο Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ανακούφισαν τους πάντες στο «δικέφαλο».

Ο νεαρός μέσος των «μαυρόασπρων» δεν έχει κάποιο πρόβλημα που θα τον κρατήσει για καιρό εκτός. Πάντως, οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως, γι’ αυτό και στην προπόνηση της Παρασκευής (20/11) έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αυτόματα γίνεται πολύ δύσκολη η συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πέρα απ’ τον Αουγκούστο, στο περιθώριο της προπόνησης οι πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού. Όπως προβλέπεται απ’ το πρωτόκολλο της λίγκας.

Αναφορικά με το πρόγραμμα, τώρα, ο Πάμπλο Γκαρσία είχε στη διάθεσή του όλους τους διεθνείς. Δουλεύοντας αρκετά στις στημένες φάσεις, μια και αφιέρωση εκεί τη μεγαλύτερη διάρκεια της προπόνησης.

Ο Γιαννούλης και ο Μιχάι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο με προπόνηση στην Τούμπα στις 10:30 το πρωί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy