Καθυστερεί το υπουργείο τον φάκελο της Νέας Τούμπας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «έτρεξε» για να καταθέσει τον φάκελο της Νέας Τούμπας με τα υπέρ της ψηφίσματα από τον Δήμο και την Περιφέρεια, όμως, το θέμα έχει «κολλήσει» πλέον στο υπουργείο Περιβάλλοντος που κατέβασε ταχύτητα, επηρεασμένο μάλλον από το εκλογικό κλίμα των ημερών, σύμφωνα με την metrosport.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν υπολογίσει ότι μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα έπαιρναν την προέγκριση για να προχωρήσουν στη συνέχεια στην κύρια μελέτη, όμως, αν δεν επιταχυνθούν οι διαδικασίες δύσκολα θα ανοίξει προς το τέλος του καλοκαιριού η δημόσια διαβούλευση.

Ορφανός: Ότι περνά από το χέρι μας για να γίνει εγκαίρως η Νέα ΤούμπαΤην πεποίθησή του ότι θα εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε στη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, για το οποίο ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι να αξιοποιηθεί η ευρύτερη περιοχή.

«Θέλουμε τους κατοίκους δίπλα μας, διότι στόχος μας είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, για να βελτιωθεί η ζωή τους. Να δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης, παιδικές χαρές, να επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι την περιοχή. Δεν θέλουμε να εκμεταλλευθούμε την περιοχή προς ίδιον όφελος», σημείωσε ο κ. Κατσαρής.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ορφανός, αναφερόμενος στη διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ τόνισε ότι «έχετε αγκαλιάσει τον ΠΑΟΚ με την αγάπη σας και αυτό το έχει αναγνωρίσει ο κόσμος της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμική για δύο διακριτούς λόγους. Ο πρώτος γιατί έχει μια ισχυρή διοίκηση και ο δεύτερος είναι τα 23 τμήματα που διαθέτει ο ερασιτέχνης, τα οποία πρωταγωνιστούν στα περισσότερα αθλήματα. Δεν υπάρχει άθλημα, στο οποίο να μετέχει ο ΠΑΟΚ και να μην τον υπολογίζουν. Αυτό είναι αποτέλεσμα των δικών σας δράσεων». «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ να ολοκληρωθεί στην ώρα του και αισιοδοξώ ότι η δική μας παράταξη θα είναι αυτή που θα εγκαινιάσει το νέο κόσμημα της πόλης», τόνισε ο ίδιος.