Κατηγορίες εξαπάτησης: Απαιτούν πίσω τα 900.000 ευρώ δανεισμού του Εμενίκε

Ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό με τη φανέλα της Λας Πάλμας και η ισπανική ομάδα θεωρεί ότι εξαπατήθηκε, ζητώντας πίσω τις 900.000 ευρώ του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό.

Όχι μόνο βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη Segunda, αλλά -μεταξύ άλλων- πλήρωσε κι ένα κάρο λεφτά ο σύλλογος των Κανάριων Νήσων για τον Νιγηριανό επιθετικό, χωρίς εκείνος να έχει καταγράψει ούτε… μισή συμμετοχή με τη φανέλα του λόγω τραυματισμού.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Provincia» η Λας Πάλμας -από την οποία αγωνίζονται δανεικοί στην ΑΕΚ οι Αραούχο, Λιβάια- αναμένεται να ζητήσει από τον Ολυμπιακό να της επιστραφούν οι 900.000 ευρώ που δαπάνησε για τον εξάμηνο δανεισμό του τον περασμένο Γενάρη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι νησιώτες έχουν στην κατοχή τους έγγραφο που αποδεικνύει ότι τόσο οι Πειραιώτες, όσο κι ο 30χρονος στράικερ γνώριζαν για τον τραυματισμό του χωρίς να τους ενημερώσουν.

Πηγή:Sdna

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy