Καυστική τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια μετά το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ, όπου αφήνει αιχμές για το αποτέλεσμα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-1 στο Αγρίνιο, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια, μέσω μιας καυστικής ανακοίνωσης…

Σε αυτήν, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ σχολίασε τον τρόπο που έγινε το 2-1, αναφέρθηκε στη μεταμόρφωση ομάδων σε… Μπαρτσελόνες στο μέλλον και «φωτογράφισε» τον αντιπρόεδρο του «δικεφάλου του Βορρά»!

Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Ρε σεις πόσο μ@λ@κες μας περνάτε;

Κανένας σοβαρός ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν υπάρχει;

Μόλις λέμε δόξα τω Θεώ, κάτι μπορεί να γίνει και να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 14 ομάδες και με αληθινούς ιδιοκτήτες, αρκούν 2 λεπτά για να τα διαλύσουν όλα.

Είχα να δω τερματοφύλακα να αδειάζει το τέρμα και να κάθεται πίσω από το τείχος από ένα παιχνίδι του Ακράτητου με το Καματερό, όταν είχα τον Άρη Πετρούπολης.

Ελπίζω να τα αλλάξει όλα ο νέος ιδιοκτήτης, που έρχεται και αυτός από το εξωτερικό, χωρίς να ξέρει που είναι η πόλη, ούτε αν είναι νησί ή ξηρά.

Εγώ το δηλώνω και δεν φοβάμαι και κανέναν.

Είναι ο μοναδικός τρόπος για να προστατεύσω την ομάδα μου, γιατί πολύ φοβάμαι ότι στον δεύτερο γύρο και στα play out θα ξαναδούμε, όπως και στο παρελθόν, κάποιες ομάδες που δεν πατάνε στην αντίπαλη περιοχή, όταν παίζουν με συγκεκριμένες ομάδες, ούτε για να δουν πως είναι το χορτάρι, να ξαναγίνονται Μπαρτσελόνες.

Όλα αυτά τα έχω πει στον προπονητή μου και τους ποδοσφαιριστές μου, ότι πρέπει να τα περιμένουμε και να τα θεωρούμε δεδομένα.

Δυστυχώς γι’ αυτές τις ομάδες η τύχη τους είναι προδιαγεγραμμένη και θα έχουν την τύχη του Πλατανιά, της Κέρκυρας, του Πανθρακικού, της Βέροιας και άλλων.

Όταν χάσεις το ηθικό πλεονέκτημα δεν σε σώζει τίποτα, ούτε ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος, ούτε ο Πουρλιοτόπουλος…

Όπου Μάκης και μάλαμα!».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy