Κεραυνούς κατά… πάντων εξαπέλυσε ο Μάκης Γκαγκάτσης

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά της ΕΕΑ, του Λευτέρη Αυγενάκη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο OPEN». Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο για πολιτική απόφαση, ενώ σχολίασε και την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Επιτροπής.

«Είναι μια πολιτική απόφαση. Ο κ. Αυγενάκης λειτουργεί ξεκάθαρα ως υπάλληλος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η μόνη λογική για να δημοσιευτεί η απόφαση εκείνη την ώρα, ήταν για να χυθεί αίμα. Το ότι ο κόσμος κράτησε την ψυχραιμία του είναι άλλο. Ο μόνος λόγος που μπορεί να δημοσιεύτηκε εκείνη την ώρα η απόφαση ήταν για να προκαλέσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια σημείωσε: «Καταλαβαίνω ότι ο κ. Αυγενάκης παίζει ένα θέατρο. Θέλει να αποποιηθεί των ευθυνών του, είναι ξεκάθαρα μια πολιτική απόφαση δική του. Εγώ κατάλαβα ότι λέει ότι δεν υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση».

AdTech Ad

Για τον πρόεδρο της ΕΕΑ, τόνισε: «Σαφώς υπάρχουν και τώρα υπόνοιες μεροληψίας. Σαφώς δεν είναι δυνατόν να διαβάσουν τόσο γρήγορα τα υπομνήματα. Ο κ. Τζουλάκης έχει τοποθετηθεί από τον κύριο Αυγενάκη, είχε παλιά εμπλοκή στο παραδικαστικό. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Αυγενάκης αναφέρεται στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, εδώ γελάμε… Δύο μέλη, τα οποία τα έχει ορίσει ο κ. Αυγενάκης εν μέσω εκκρεμοδικίας, είναι φυσιολογικό να ζήτησαν την άποψη του για την απόφαση. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δύο ψήφοι προέρχονται από τους ορισθέντες από τον κ. Αυγενάκη».

Για τον Ολυμπιακό, είπε: «Είναι πάρα πολύ αστείο η ΠΑΕ Ολυμπιακός να μιλάει για παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη όταν υπάρχουν κάποιες εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις. Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της έστω και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια και ελπίζουμε οι μάρτυρες να μην χάσουν την λαλιά τους».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy