Κλωναρίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλή ποιότητα»

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, μίλησε στην κάμερα της Nova, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (21:45), τον οποίο χαρακτήρισε μια πολύ καλή ομάδα, τονίζοντας παράλληλα, πως ο Ατρόμητος, πρέπει να μείνει πιστός στο πλάνο του προπονητή του, προκειμένου να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, όσα είπε…

Για το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος στην Τούμπα: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και οι ποδοσφαιριστές του έχουν υψηλή ποιότητα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να σε ανταμείψει και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος: «Όπως είπα και πριν ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας».

Για την πρώτη του καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ και τη συνέχεια: «Ανυπομονώ για το παιχνίδι και το μόνο που κοιτάζω είναι να απολαμβάνω τα παιχνίδια. Πέρασα πολλά χρόνια σκεπτόμενος για το ποδόσφαιρο και αυτό μου δημιουργούσε άγχος. Πλέον κάνω αυτό που μου λέει ο προπονητής μου».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy