Κοεντράο: « Θα τα δώσω όλα στην επόμενη ομάδα μου»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Φάμπιο Κοεντράο. Ο Πορτογάλος μπακ-χαφ μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Πόρτο αποφάσισε να πάρει θέση στα όσα ειπώθηκαν για τη συμφωνία του με τους «δράκους», ενώ υπογράμμισε πως ακόμα δεν έχει δώσει τα χέρια με κάποια ομάδα για το μέλλον της καριέρας του.

Η δήλωση του Κοεντράο

Μετά τις ειδήσεις, τα πολλά σχόλια και τις ανακοινώσεις που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την πιθανή μεταγραφή μου στην Πόρτο και προκειμένου να διασαφηνίσω και να τερματίσω τις εικασίες που αποσκοπούν στην αποδυνάμωση του καλού μου ονόματος, διευκρινίζω τα εξής:

1. Τους τελευταίους μήνες έχω έρθει σε επαφή με διάφορους συλλόγους, καθώς και μέσω των μάνατζερ μου, σχετικά με την δυνατότητα να συνεχίσω την καριέρα μου να υπηρετήσω διάφορα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ.

2. Δεν έλαβα ποτέ άμεσα ή έμμεσα οποιαδήποτε πρόταση από την Πόρτο (η οποία προφανώς θα με έκανε περήφανο) παρόλο που εγώ και ο ατζέντης μου είχα επαφές με άλλους μάνατζερ που δήλωσαν ένα φερόμενο ενδιαφέρον, το οποίο στην πραγματικότητα δεν επισημοποιήθηκε ποτέ.

3. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου καριέρας, έδωσα τα πάντα για τις ομάδες που αγωνίστηκα. Αυτή είναι η στάση ζωής μου, έτσι έμαθα το ποδόσφαιρο και αυτός ο τρόπος ύπαρξης μου. Δεν είμαι υποκριτής και γνωρίζω ότι δεν είμαι άνθρωπος των συμβιβασμών. Είμαι έτσι και στην προσωπική μου ζωή, το ίδιο όπως και ως ποδοσφαιριστής και ξέρω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά που μπορώ να αφήσω στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στους οπαδούς.

4. Δεν γνωρίζω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά είμαι βέβαιος ότι όποια ομάδα και αν αντιπροσωπεύω, θα είμαι γνήσιος και θα τα δώσω όλα για να πετύχω τους στόχους.

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook