Κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σπόρτινκ Λισαβόνας o Koυλούρης

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες στην Πορτογαλία, σύμφωνα με την οποία ο Ευθύμης Κουλούρης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο διεθνής επιθετικός μίλησε στην «A Bola» και εμφανίστηκε κολακευμένος από το ενδιαφέρον της πορτογαλικής ομάδας.

«Ξέρω μόνο τι έχει γραφτεί στις εφημερίδες. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω γι’ αυτό. Είναι φυσιολογικό να γράφεται για εμένα πως υπάρχει ενδιαφέρον από ξένες ομάδες, γιατί η σεζόν με τον Ατρόμητο πάει πολύ καλά. Είναι τιμή και υπερηφάνεια για εμένα αν ενδιαφέρεται η Σπόρτιγκ. Το μεγάλο μου όνειρο είναι να παίξω σε μεγάλη ομάδα και η Σπόρτινγκ είναι μία από αυτές», δήλωσε αρχικά ο 22χρονος πρώτος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λίγκας και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι είναι σύλλογος με μεγάλη ιστορία που θέλει να κατακτά το πρωτάθλημα. Το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι δυνατό. Η Σπόρτινγκ έχει παίκτες επιπέδου, όπως ο αρχισκόρερ Μπας Ντοστ. Κανένας δεν μου έχει μιλήσει απευθείας για τη Σπόρτινγκ. Έχω ήδη παίξει στην Κύπρο, οπότε το να φύγω από την Ελλάδα δεν θα ήταν πρόβλημα για εμένα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy