«Κολλάνε» οι ανανεώσεις των νεαρών Σιαμπάνη, Λύρατζη, Τσαούση…στον ΠΑΟΚ

Εκτός από τα μεταγραφικά ενόψει Ιανουαρίου, στον ΠΑΟΚ ασχολούνται τόσο με τις ανανεώσεις παικτών του βασικού κορμού αλλά και τους νεαρούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, στον ΠΑΟΚ ασχολούνται και με το θέμα της ανανέωσης των νεαρών, προερχόμενων από την Κ19, Μάριου Σιαμπάνη, Λευτέρη Λύρατζη και Μάριου Τσαούση, όπως αναφέρει η metrosport.

Στις ως τώρα συζητήσεις, όμως, προκύπτει ένα σημαντικό πρόβλημα, το οποίο αν δεν ξεπεραστεί δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία από τις περιπτώσεις ανανέωσης.

Και οι τρεις στις συζητήσεις τους με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ζήτησαν εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, πράγμα το οποίο ο ΠΑΟΚ δεν το δέχεται με τίποτα.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ εμφανίζονται αμετακίνητοι ως προς αυτό το θέμα και είναι δεδομένο πως αν δεν αλλάξει στάση η πλευρά των ποδοσφαιριστών, οι διαπραγματεύσεις θα οδηγηθούν σε «ναυάγιο».

Ως εκ τούτου, οι επόμενες μέρες είναι πολύ κρίσιμες, καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα θα διαφανεί αν υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής στάσης των παικτών, γεγονός το οποίο θα δώσει την ώθηση για τη συνέχεια των διαπραγματεύσεων ή το θέμα θα «παγώσει» οριστικά.

Σε ό,τι αφορά τον Σιαμπάνη είναι γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον από πλευράς «πρασίνων» υπάρχει και για τον Λύρατζη, ο οποίος βρίσκεται και στα «ραντάρ» κάποιων ομάδων του εξωτερικού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy