Κόμπι Μπράιαντ: Τα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης (VIDEO)

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη μοιραίας πτήση του ελικοπτέρου που στοίχισε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, την 13χρονη κόρη του και ακόμη 7 άτομα. Στο ηχητικό, ακούγεται ο πιλότος του ελικοπτέρου να συνομιλεί με τον πύργο ελέγχου δευτερόλεπτα πριν την πτώση.

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και κόβει την ανάσα.

Ο Κόμπι Μπράιαντ ταξίδευε μαζί με τη 13χρονη κόρη του Τζιάνα Μαρία Ονόρε, και ακόμη 7 τελικά άτομα, όταν το προσωπικό του ελικόπτερο κατέπεσε, συνετρίβη και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Μπράιαντ με την κόρη του, έναν πιλότο και 6 ακόμη επιβάτες μετέβαιναν στην ακαδημία του «Black Mamba». Το ελικόπτερο ήταν χρόνια τώρα -από την εποχή που αγωνιζόταν στους Λ.Α. Λέικερς- η πρώτη επιλογή του Κόμπι Μπράιαντ για τα ταξίδια του. Ο Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, ενώ από το 2001 ήταν παντρεμένος με την Βανέσα Μπράιαντ, με την οποία απέκτησαν τέσσερις κόρες, τις Τζιάνα, Νατάλια, Μπιάνκα και τη νεογέννητη Κάπρι.

 

News_Executive @News_Executive

Former NBA super star and 5-time NBA champion Kobe Bryant is reportedly among the five people confirmed dead, after the helicopter they were traveling crashed in , Los Angeles.

Ενσωματωμένο βίντεο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy