Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης κατάφεραν φέτος να καθιερωθούν στον ΠΑΟΚ και μίλησαν για την εμπειρία τους

Δυο νεαρά παιδιά κατάφεραν φέτος να κλέψουν τις εντυπώσεις στον ΠΑΟΚ και να καθιερωθούν στη βασική ενδεκάδα. Οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube προτού ενσωματωθούν με τις εθνικές ομάδες

Ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ και 18χρονος στόπερ σημείωσαν πως δεν τους φαίνεται απίστευτο που πρόλαβαν να γίνουν βασικοί στην ομάδα μέχρι τη διακοπή, ενώ υπογράμμισαν πως θέλουν να συνεχίσουν έτσι και μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά όσα είπαν οι Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης:

Για το αν πίστευαν στην αρχή της σεζόν πως θα έχουν φτάσει να είναι βασικοί στη διακοπή:

Κουλιεράκης: «Προσωπικά εγώ θα το πίστευα, επειδή έχουμε μεγαλώσει μαζί με τον »Ντέλια» και ξέρουμε ο ένας τις δυνατότητες του άλλου. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά. Αργά ή γρήγορα με τον καλό μας εαυτό, θα γινόταν αυτό, εγώ το πίστευα».

Κωνσταντέλιας: «Ακριβώς το ίδιο. Κι εγώ το πίστευα. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Δουλεύαμε κάθε μέρα και περιμέναμε την ευκαιρία να έρθει. Την πήραμε και τώρα πάμε μπροστά».

Για το σερί των τριών νικών του ΠΑΟΚ και το μήπως προτιμούσαν να μην γίνει τώρα η διακοπή:

Κωνσταντέλιας: «Εντάξει είχαμε ρυθμό. Μας άρεσε αυτό που παίζαμε συνέχεια. Μας αρέσει και των δύο να κερδίζουμε. Είναι λίγο περίεργο τώρα να διακοπεί, αλλά εντάξει θα συνεχίσουμε να κερδίσουμε και όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα».

Για το τι να περιμένουμε από αυτούς όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα:

Κουλιεράκης: «Τα ίδια και καλύτερα».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy