Κοντά στην Τούμπα ο Πάολο Φερνάντες

Εδώ και κάποιες εβδομάδες, το όνομα του Πάολο Φερνάντες μπήκε για τα καλά στη ζωή του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» αναζητά ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή και φαίνεται πως τη βρήκε στο πρόσωπο του Ισπανού. Η μεταγραφή του οποίου στη Σπαρτάκ Μόσχας δεν προχώρησε κι έτσι άνοιξε ο δρόμος για τους Θεσσαλονικείς.

Αρχικά οι απαιτήσεις του Βόλου κρίθηκαν υπερβολικές, όμως μέσω των επαφών φαίνεται πως η «χρυσή τομή» είναι κοντά. Έτσι κι αλλιώς ο Ισπανός έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη, οπότε αν δεν παραχωρηθεί τώρα, δε θα έχει οικονομικό όφελος η ομάδα της Μαγνησίας.

Τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλο. Έχοντας φτάσει κοντά στο τελικό deal. Φαίνεται μάλιστα πως είναι θέμα ωρών να επέλθει η οριστική συμφωνία και να μετακομίσει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη.
poster

Φυσικά ο ίδιος ο Φερνάντες θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Έτσι, δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy