Κουλούρης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας. Οι Έλληνες έχουμε πάθος»

Στην ανάγκη να γυρίσει ο… διακόπτης στην εθνική ομάδα αναφέρθηκε ο Ευθύμης Κουλούρης, τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να πάρουν «στις πλάτες» τους την ομάδα. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο επιθετικός της Τουλούζ αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του με τη νέα του ομάδα αλλά και στις δυσκολίες που περιμένουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Φινλανδία.

Αναλυτικά:

Το ότι η Ελλάδα δεν κερδίζει την Φινλανδία εκτός εδώ και έξι ματς: «Σίγουρα το ξέρουμε αυτό. Η Φινλανδία είναι μία πολύ καλή ομάδα και το ξέρουμε. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πάρει νίκη εκτός με Φινλανδία. Μας ενδιαφέρει ο αυριανός αγώνας. Είχαμε λίγες μέρες για να μας περάσει όσα θέλει ο προπονητής μας και πρέπει να βγάλουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο και να προσαρμοστούμε σε όσα μας ζητάει ο κόουτς. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη γιατί το χρειαζόμαστε πολύ το παιχνίδι αυτό».

Την σημασία της κατάστασης: «Σίγουρα εμείς πρέπει να πάρουμε στις πλάτες μας την ομάδα. Πρέπει να κατανοήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να μας περάσει ο προπονητής μας. Κακά τα ψέματα πρέπει να πάρουμε τη νίκη και είναι ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να επιστρέψουμε στο καλό μας πρόσωπο. Καμιά φορά αδικούμε τους εαυτούς μας. Όπως είπε και ο κόουτς είναι κάποια απλά πράγματα για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Το ξεκίνημά του στην Τουλούζ: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για μένα. Όλα τα παιδιά έχουμε πολλά παιχνίδια ήδη στα πόδια μας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θα προσπαθήσω και εγώ να περάσω στο γήπεδο αυτά που μπορώ να κάνω. Μακάρι να βοηθήσω και με ένα γκολ αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Αυτό χρειαζόμαστε. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε τον πιο καλό μας εαυτό».

Το τι μπορεί να βγάλει το πάθος στην Ελλάδα, ο νέος προπονητής, ο πληγωμένος εγωισμός ή η δύσκολη κατάσταση: «Σίγουρα είναι όλα μαζί τα στοιχεία. Δεν είμαστε σε τόσο καλή κατάσταση. Είναι κάτι που το ζούμε στο ποδόσφαιρο. Είμαστε εμείς αυτοί που θα αλλάξουμε το κλίμα και θα φέρουμε καλό ποδόσφαιρο. Η έλευση του νέου τεχνικού δίνει πνοή. Σαν Έλληνες είχαμε πάντα πάθος και θέλουμε να το βγάλουμε. Πολλές φορές λέμε πράγματα αλλά αυτό που μετράει είναι το τι θα δείξουμε στο γήπεδο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy