Κουρμπέλης: Ο Iβάν θέλει να φέρει τον διεθνή μέσο του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη

Η συνεργασία του αρχηγού του Παναθηναϊκού με το «Τριφύλλι» δεν έχει ανανεωθεί ακόμα. Το τρέχον συμβόλαιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται στο τέλος του επόμενο χρόνου, κάτι που σημαίνει πως από το καλοκαίρι θα μπορεί να διαπραγματευτεί για το που θα καταλήξει. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει εκφράσει την επιθυμία του να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «Πράσινους».

Κατά καιρούς το όνομα του Έλληνα μέσου έχει βρεθεί στο στόχαστρο τόσο ελληνικών ομάδων όσο και συλλόγων του εξωτερικού. Μία από αυτές τις ομάδες είναι και ο νταμπλούχος Ελλάδος, ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι διαχρονική «καψούρα» του Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρα του ΠΑΟΚ θέλει σαν τρελός να δει τον διεθνή μέσο να φοράει τα ασπρόμαυρα.

Μάλιστα σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Sportday, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να προσφέρει εξαιρετικό συμβόλαιο στον Κουρμπέλη. Οι φήμες αναφέρουν ότι αν ο Παναθηναϊκός προσφέρει 500.000 στον αρχηγό του θα ανανεώσει.Αλλά ο Ιβάν είναι έτοιμος να προσφέρει πολλά περισσότερα από το Τριφύλλι.