Κρέσπο: «Κάναμε κάποιους να φοβηθούν»

Απογοητευμένος μεν από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, αλλά περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του και σίγουρος για τη δυναμική της στην Ευρώπη δήλωσε ο Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός αμυντικός δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία και αμέσως έστρεψε το βλέμμα στο Europa League.

Αναλυτικά, ο Άνχελ Κρέσπο μίλησε για:

-το αν η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή. Όλοι είδαν τι έγινε μέσα στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά μερικές φορές όταν αντιμετωπίζουμε όλα όσα έγιναν, γίνεται πολύ δύσκολο για εμάς».

-το αν θεωρεί τον ΠΑΟΚ πλέον ομάδα επιπέδου Champions League: «Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι στο επίπεδο του Champions League, αλλά δείξαμε σε αυτά τα δύο ματς ότι είμαστε στο επίπεδο να αφήσουμε εκτός μια ομάδα όπως ο Άγιαξ. Το δείξαμε αυτό στο γήπεδο αλλά είναι δύσκολο όταν σου καταλογίζουν τρία πέναλτι, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε μια ομάδα όπως ο Άγιαξ, που πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League».

-το στόχο να φτιάξει όνομα ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Τώρα αυτός είναι ο στόχος μας. Είχαμε το όνειρο να πάμε στους ομίλους του Champions League αλλά τελείωσε και τώρα έχουμε μπροστά μας το Europa League. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε όπως παίξαμε απέναντι στον Άγιαξ, θα κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Europa League».

-το αν ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει πιο δυνατός: «Μετά απ’ ότι είδα, είπα την αλήθεια. Ένιωσα πολύ λυπημένος, αλλά με αυτό που δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, μας κάνει περήφανους. Κάναμε κάποιους να φοβηθούν γιατί ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Ευρώπη, αλλά νιώθω ότι θα κάνουμε κάτι σημαντικό στο μέλλον».