Κρέσπο: «Μακάρι να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε επίσης και για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δίνοντας το σύνθημα για νίκη μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά, μίλησε για:

-τα συναισθήματα του για αυτό το βραβείο και το γεγονός πως παίζει για πρώτη φορά σε μια ομάδα, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν: «Είναι το ρεκόρ μου γιατί μετά τη Σεβίλλη δεν έχω παίξει περισσότερο από 1-2 χρόνια σε άλλη ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Το ατομικό βραβείο δεν είναι τόσο σημαντικό, χωρίς τους συμπαίκτες μου, δε θα το είχα. Θέλω να τους ευχαριστήσω, όπως και τον κόσμο που με βοηθάει να συνεχίσω να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα μου».

-το πως ένιωσε με τη μικρή του κόρη όταν μπήκε στο γήπεδο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Πολύ χαρούμενος. Για πολύ καιρό, ήθελα να μπω με την πρώτη μου κόρη, αλλά δεν τα κατάφερα. Τώρα, μίλησα με τη γυναίκα μου και είπαμε να το κάνουμε. Ξέρω ότι η Αντριάνα είναι πολύ μικρή, αλλά της άρεσε πολύ, γιατί όταν μπήκαμε κοιμήθηκε! Ξέρω ότι αν έχει πρόβλημα με τον ύπνο, θα τη φέρνω στην Τούμπα! Είμαι πολύ χαρούμενος που το έζησα, είμαι χαρούμενος που άρεσε και στον κόσμο και ελπίζω να το επαναλάβω και στο μέλλον».

-το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν: «Ξέρω ότι ο σύλλογος θέλει να μιλήσει μαζί μου. Δεν το έχω κάνει ως τώρα. Θα δούμε στο μέλλον. Είμαι ικανοποιημένος, αισθάνομαι όμορφα και μακάρι να μείνω κι άλλο».

-το πως σκέφτεται το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό: «Πρώτα από όλα βάζω στο μυαλό μου, ότι έχουμε ένα στόχο. Τη νίκη. Είναι ένα ντέρμπι, ένα σημαντικό παιχνίδι για όλους. Δε νομίζω ότι αν χάσουμε δεν έγινε τίποτα. Ξεκινήσαμε με -2 και δεν έχουμε τη δυνατότητα, να χάνουμε βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολλά. Θέλουμε να δείξουμε ποιοι είμαστε και την κατάστασή μας».