Κρέσπο: «Θα δώσουμε και τη ζωή μας κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Άνχελ Κρέσπο μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός στόπερ του «Δικεφάλου» είπε αρχικά: «Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα. Έχω ζήσει περισσότερο καλές στιγμές σ’ αυτόν τον σύλλογο. Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο δύσκολη όταν δεχθήκαμε γρήγορα το 0-1.

Χάρηκα πολύ, ωστόσο, με την αντίδραση που έδειξε η ομάδα. Έβγαλε χαρακτήρα και προσωπικότητα και γύρισε το παιχνίδι. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι έγινε στα προηγούμενα ματς. Η ομάδα δουλεύει και παίζει καλά, αλλά τα αποτελέσματα δεν συνάδουν με την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη συνέχεια ο Κρέσπο ανέφερε: «Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει βαθιά μέσα του και να βγάλει το κάτι παραπάνω. Είναι ο μοναδικός δρόμος να βαδίσουμε στο μονοπάτι των επιτυχιών. Έχουμε βαδίσει σ’ αυτό το μονοπάτι και θα βαδίσουμε ξανά.

Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή χάνεις όταν παραιτείσαι. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα δείξει ότι ποτέ δεν παραιτείται και θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος».

Ο Κρέσπο, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός απάντησε για το ματς: «Νικήσαμε σήμερα για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Δεν διανύουμε την καλύτερη περίοδο από πλευράς αποτελεσμάτων. Θα μπούμε στο γήπεδο για να δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας και τη ζωή μας.

Μας δίνεται η ευκαιρία να νικήσουμε και να μειώσουμε τη διαφορά. Έχουμε στο μυαλό μας μόνο πως θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy