Κριστιάν Αργκούριο:«Μπορεί να σταθεί στην Ιταλία ο Τζόλης»

Ξετρελαμένος με τον Χρήστο Τζόλη εμφανίστηκε ο Κριστιάν Αργκούριο, ο οποίος τόνισε πως ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και γιατί όχι να παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γνωστός μάνατζερ στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis»

Για τον Χρήστο Τζόλη που μίλησε στα ιταλικά ΜΜΕ: «Ναι είναι σπουδαίο ταλέντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον είδα και τον αγάπησα. Για εμένα είναι πολύ σημαντικός επιθετικός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μίλησα με δημοσιογράφους στην Ιταλία. Είναι δυνατός, αλλά σε 1-2 χρόνια θα είναι ακόμη πιο καλός και μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και με την Εθνική και με τον ΠΑΟΚ. Συνδυάζει πολλά στοιχεία, είναι έξυπνος, με αντίληψη, πολύ δυνατός. Ξέρω ότι τον παρακολουθούν πολλές ιταλικές ομάδες».

Για τις ομάδες που παρακολουθούν τον Τζόλη: «Είναι δύσκολη η κατάσταση λόγω του κορονοϊού στη μεταγραφική αγορά, όχι μόνο στην Ιταλία. Έχουμε λίγες ανταλλαγές ποδοσφαιριστών. Γίνονται οι λιγότερες δυνατές μεταγραφές και δεν ξοδεύουν οι ομάδες χρήματα. Ελπίζουμε το καλοκαίρι να αλλάξει αυτό. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζω ότι ζητάει πολλά λεφτά και είναι λογικό. Δεν μπορώ να σας πω ποσό αλλά είναι λογικό. Μέσα σε 6 μήνες έχει γίνει παίκτης πρώτης γραμμής στον ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης της Εθνικής και έκανε καλά ματς στην Ευρώπη. Θα ανεβαίνει ακόμη περισσότερο ως το καλοκαίρι. Τα χρήματα που ζητάει ο ΠΑΟΚ μπορούν να τα δώσουν μόνο 2-3 ομάδες στην Ιταλία. Οι ιταλικές ομάδες στρέφονται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές σε μικρότερες ηλικίες για να επενδύσουν σ’ αυτούς και δεν πηγαίνουν στις πολυδάπανες μεταγραφές. Γίνεται συνολικά αυτό στην Ευρώπη».

Για το τι θα συμβούλευε ο ίδιος στον Τζόλη για να πάει στο επόμενο επίπεδο: «Ο Τζόλης με την εξέλιξή του μετά από 1-2 χρόνια θα μπορεί να παίξει σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου στην Ιταλία όπως η Γιουβέντους, η Νάπολι ή η Μίλαν και η Ρόμα. Για εμένα θα ήταν ιδανικό να πάει σε μια ομάδα σαν την Αταλάντα που βοηθάει πολύ το σύστημα και χρησιμοποιεί νέους παίκτες ή αν όχι σε μια ομάδα σαν την Σασουόλο και μετά να κάνει το μεγάλο βήμα. Ίσως θα ήταν καλή κίνηση να έρθει ένας μεγάλος σύλλογος να τον αγοράσει και να τον δανείσει σε μια ομάδα όπως η Σασουόλο ή η Φιορεντίνα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy