Κρμέντσικ: «Θα τα δώσω όλα για τον ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ έκανε ο Μίκαελ Κρμέντσικ.

Αναλυτικά ο Τσέχος είπε:

Πώς νιώθεις για την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ;

«Νιώθω καλά. Εγώ και ο μάνατζερ μου είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια μεγάλη ημέρα και νύχτα. Αυτό που μου είπαν ήταν: Μάικλ, αυτός είναι ένας σύλλογος για σένα. Είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα».

Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ και ποιους ρώτησες πριν έρθεις;

«Στην Τσεχία αγωνιζόμουν σε μια ομάδα στη 2η κατηγορία κι ο πρόεδρος ήταν Έλληνας. Είχα Έλληνες συμπαίκτες εκεί, νομίζω ήταν 10 περίπου. Μίλησα λοιπόν μαζί τους πριν έρθω…».

Τι είδους παίκτης είσαι; Τι πρέπει να περιμένουμε στο γήπεδο;

«Παίζω «σκληρά» από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συνήθως σκοράρω, καθώς είμαι επιθετικός. Αυτή είναι η δουλειά μου. Μου αρέσει να βοηθάω και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην 1η θέση».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου στον ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που αξίζει να είναι στην κορυφή. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η δουλειά μου τώρα είναι να βοηθήσω να φτάσει στην κορυφή».

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο της ομάδας;

«Είναι μια δύσκολη περίοδος για τους οπαδούς, καθώς τα γήπεδα είναι κλειστά. Πιστέψτε στην ομάδα και θα είμαστε εμείς οι νικητές».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy