Κρούση από ΠΑΟΚ στον Ανδρέα Σάμαρη

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για αμυντικό μέσο μετά τον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Η ομάδα έχει μείνει με τρεις αμυντικούς χαφ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρει η metrosport, σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από το στενό περιβάλλον του Ανδρέα Σάμαρη, του 29χρονου αμυντικού μέσου που ανήκει στην Μπενφίκα, πριν από λίγες ημέρες, δέχθηκε μία κρούση από άνθρωπο που εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κρούση δεν είχε μόνο διερευνητικό χαρακτήρα καθώς το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη με την Μπενφίκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Και από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ο Έλληνας διεθνής, δεν έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια. Για την ακρίβεια, έχει παίξει μόλις σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια, ενώ δεν υπάρχει προς το παρών συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του από την Πορτογαλική ομάδα.

Μάλιστα ο Σάμαρης φέρεται να δείχνει θετικός στον επαναπατρισμό του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Πρόσφατα η σύζυγός του γέννησε το δεύτερο παιδί τους και αυτό το χαρμόσυνο γεγονός τον έχει επηρεάσει θετικά, ως προς την προοπτική της επιστροφής.

Ο ΠΑΟΚ και μέσω του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή Μάριο Μπράνκο, αλλά και από τις επαφές που είχαν αναπτύξει οι επιτελείς του (από τους αγώνες με την Μπενφίκα για τα πλέι οφ του Champions League) διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με την διοίκηση της Πορτογαλικής ομάδας.

Και αυτές οι επαφές μπορούν να βοηθήσουν, εφόσον αποφασιστεί η απόκτηση του Σάμαρη, στις τελικές διαπραγματεύσεις. Από τον επίσημο ΠΑΟΚ, κατά την πάγια τακτική που ακολουθείται, δεν επιβεβαιώνεται η κρούση στον 29χρονο διεθνή αμυντικό μέσο, ο οποίος όπως είναι γνωστό, είχε αγωνιστεί με επιτυχία στον Ολυμπιακό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy