Κυριάκος: «Έχουμε ρόστερ πρωταθλητισμού – Δεν θα ανεχτούμε… μυαλοπώληδες»

Παρά τον εξορθολογισμό που θέλησε να εφαρμόσει ο ΠΑΟΚ από φέτος και τα σχόλια για τη δυναμική του στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Κυριάκος Κυριάκος επεσήμανε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει ρόστερ πρωταθλητισμού.

«Ήδη από τη Γενική συνέλευση του προηγούμενου Μαίου, γνωρίζετε για το FFP και τον εξορθολογισμό του μπάτζετ. Ανάλογα με το πόσο θα καταφέρναμε να αυξήσουμε τα έσοδα, αλλά και διατήρηση της ομάδας σε επίπεδα πρωταθλητισμού. Είναι δύσκολος στόχος, αλλά και εφικτός. Τι καταφέραμε; Αυξήσαμε τα έσοδα. Βρήκαμε νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο το υψηλότερο στην ιστορία μας. Αυξήσαμε έσοδα από την πρόκριση στην Ευρώπη, που της έλειψαν και από πωλήσεις. Το ρόστερ είναι σήμερα πρωταθλητισμού. Το ερώτημα είναι αν πρόκειται για ρόστερ πρωταθλητισμού ή αν θα κατακτήσει τίτλους, αλλά το πότε θα κατακτήσει. Και για το πότε ξεκινάει το άλλο κομμάτι της δύσκολης δουλειάς. Η καθημερινή φροντίδα του ρόστερ, η καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις, η σοβαρότητα και να τους κρατήσουμε μακριά από την πίεση και η θετική ενέργεια με την οποία θα την περιβάλουμε», επεσήμανε το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος Κυριάκος ανέφερε επίσης: «Δεν είναι εύλογη η κακομοιριά και η εσωστρέφεια. Δεν είναι εύλογο άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από ένα μικρόφωνο δημιουργούν ζητήματα, οι οποίοι χρειάζονται gps για να έρθουν στην Τούμπα και λένε πράγματα, δημιουργώντας κακομοιριά, εσωστρέφεια και μπέρδεμα. Εκμεταλλευόμενοι τη δίψα του κόσμου για να μάθει ειδήσεις για την ομάδα του. Δεν είναι εύλογο να κάνει συνομιλητή ο ΠΑΟΚ ένα λάχανο πίσω από ένα μικρόφωνο ή έναν ανύπαρκτο στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Αυτό το έχουμε ανεχτεί πολύ και θα αλλάξει. Θα τους αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο. Θα χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας δίνει η συμπεριφορά που έχουμε απέναντι στους δημοσιογράφους. Ξέρετε ότι δεν κάναμε ποτέ face control ανάλογα με την κριτική που μας έγινε. Στρατηγικούς μυαλοπώληδες που δημιουργούν ασάφειες για να πουλήσουν την άποψή τους πάνω στη δίψα του κοινού, δεν θα τους δεχθούμε. Και αυτούς θα τους ευχαριστούμε διότι μας δένουν περισσότερο ως οικογένεια, είναι καταλύτες. Γινόμαστε όλο και πιο δεμένη οικογένεια, το έχουμε πετύχει εσωτερικά».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy