Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ στην Νεάπολη

Στο ξεκίνημα οι δύο ομάδες μπήκαν αγχωμένα, καθώς στο έκτο λεπτό το σκορ ήταν μόλις 1-0. Στην συνέχεια ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 4-1 στο 8′ και 7-4 στο 13′, όμως με ένα σερί 0-3, ο Φίλιππος ισοφάρισε σε 7-7.

Προς το τέλος του ημιχρόνου (24′) ο ΠΑΟΚ ξαναπήγε την διαφορά στα τέσσερα γκολ (12-8) με τα δύο γκολ του Πετρίδη και ένα από Νικολαΐδη και Τάσκοβιτς. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ με 15-11 και τον Λοΐζο να αποκρούει πέναλτι στην τελευταία φάση.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ διεύρυνε την διαφορά στα έξι γκολ (22-16) στο 42ο λεπτό. Στη συνέχεια ο Δικέφαλος δεν κινδύνεψε ποτέ από τον Φίλιππο και ο ΠΑΟΚ, έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Handball Premier με τελικό σκορ 33-25

Οι αθλητές του ΠΑΟΚ γιόρτασαν μαζί με τους φίλους του Δικεφάλου τη νίκη, χαρίζοντας πανέμορφες στιγμές, με τα συνθήματα και τον παλμό των πανηγυριών για το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Handball Premier.

Με το που έληξε ο αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν στους οπαδούς του Δικεφάλου και έγιναν μια… γροθιά, για να πανηγυρίσουν, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους πουν το δικό τους «ευχαριστώ» για την υποστήριξη.

Δείτε παρακάτω το video: