Λαμία για Ουάρντα και ΟΦΗ για Λάμπρου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι τελικές αποφάσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Αν ο Ρουμάνος τεχνικός αποφασίσει πως δε βρίσκεται στα πλάνα του ο Λάμπρου, τότε θα εισηγηθεί την παραχώρησή του, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού.
Σε μια τέτοια περίπτωση, η κρητική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτησή του, καθώς πέρα από τον Νιόπλια, καλή άποψη για τον παίκτη έχει και ο Γιάννης Σαμαράς.
Στο μεταξυ, η διοίκηση της Λαμίας είναι μια από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ. Αρχικά, η διοίκηση της Λαμίας θέλει να πείσει τον παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του. Ενδιαφέρον για τον Ουάρντα έχουν εκδηλώσει και άλλες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που κάνει το έργο της Λαμίας δυσκολότερο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy