Λάζαρος Λάμπρου: Ο Άμπελ Φερέιρα καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του

Ξεκαθαρίζει για τον νεαρό επιθετικό και το μέλλον του, με τον Άμπελ Φερέιρα να είναι αυτός που θα κληθεί να αποφασίσει. Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο νέος προπονητής, ο οποίος είχε πάει απευθείας από την Πορτογαλία στην Ολλανδία όταν είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος προπονητής, με την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αναμένεται να έχει συνάντηση με διοικούντες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο για ενίσχυση και για αποδεσμεύσεις.

Συγκεκριμένα η άφιξη του κ. Φερέιρα προμηνύει και εξελίξεις στο «ασπρόμαυρο» μέτωπο, αφού καλείται να αποφασίσει για τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ και εκείνους που θα αποχωρήσουν με μεταγραφή ή δανεισμό για άλλη ομάδα.

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι αυτό του Λάζαρου Λάμπρου. Με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Ο Λάμπρου είχε αυξήσει τις πιθανότητές του για παραμονή στο ρόστερ με την εικόνα που έδειξε πέρσι στην Ολλανδία. Ωστόσο η τελική απόφαση θα ανήκει στον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα καλείται να έχει 21 παίκτες και 3 νεαρούς από την Ακαδημία. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα, ενώ πιθανό είναι να δοθεί δανεικός ο Ενρίκε. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για τους Μελιόπουλο, Κίτσιου και Μουλέν που φαίνεται πως δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο κόουτς.