Λέο Ζαμπά: Φεύγει μόνο με 20 εκατομμύρια!

Ο Λέο Ζαμπά, θα είναι από τα πιο “καυτά” ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς οι εμφανίσεις του με τα “ασπρόμαυρα” είναι εντυπωσιακές και σε συνδυασμό με την ηλικία του είναι λογικό το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο για αυτόν.

Αλλωστε αρκετοί σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων έχουν ήδη «τσεκάρει» τον Βραζιλιάνο.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα πει όχι σε πιθανή παραχώρηση του ποδοσφαιριστή διότι όταν τον απέκτησε το καλοκαίρι, αυτός ήταν ο σκοπός του, δηλαδή να αυξήσει την ποδοσφαιρική του αξία και να τον πουλήσει. Όμως οι Θεσσαλονικείς συζητούν μόνο για ομάδες που ενδεχομένως να μπορούν να καλύψουν ή να είναι κοντά στην ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ζαμπά, η οποία είναι 20 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που πραγματικά «ζαλίζει» και είναι τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Για να συμβεί αυτό, βεβαίως, πρέπει να έρθει πρόταση. Και προς το παρών υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, αλλά όχι κάποια επίσημη πρόταση.

Και τα 20 εκατομμύρια ευρώ δεν είναι λίγα. Ο Ζαμπά έχει όντως πολλά προσόντα, τα έχει δείξει στο γήπεδο αλλά είναι η πρώτη του χρονιά σε υψηλό επίπεδο. Και οι ευρωπαϊκές ομάδες θέλουν να… τσεκάρουν τη διάρκεια πριν βγάλουν ένα τόσο μεγάλο ποσό από τα ταμεία τους.