Λιγοστεύουν οι πιθανότητες για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ

Χθες προέκυψε η πληροφορία πως οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν την περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς, ώστε να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά η ομάδα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Αλ Γουάντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλά αξιώνει συμβόλαιο ύψους 1 εκατ. ευρώ για να υπογράψει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στον ΠΑΟΚ όλοι περιμένουν την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, για το αν θα γίνει κίνηση και τελικά θα ικανοποιηθεί η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να αποκτηθεί ένα «10άρι».

Ωστόσο, το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, καθώς οι απαιτήσεις του κρίνονται υψηλές από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

Ο Μαρτίνς, πάντως, δεν ανήκει στην κατηγορία των επιτελικών μέσων που θα ήθελε για τον ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος, αλλά θα αποτελούσε μία έξτρα-ποιοτική λύση για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι πιθανότητες, όπως προαναφέραμε, είναι λίγες για την απόκτηση άλλου παίκτη στους Θεσσαλονικείς, εκτός και αν προκύψει κάποια περίπτωση από την αγορά των ελεύθερων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy