Λόγια καρδιάς από τον Ευθύμη Κουλούρη για τον ΠΑΟΚ

Παίκτης της Τουλούζ είναι και επίσημα από χθες (22/6) ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος με ένα προσωπικό μήνυμα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Την δική του οικογένεια. Εκεί που μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Εκεί που μπήκαν οι βάσεις και του έδωσαν τα εφόδια για να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Όπως ο ίδιος σημείωσε, νιώθει τυχερός γιατί βρέθηκε σε αυτήν την οικογένεια και θα την έχει πάντα μαζί του. Τυχερός και ευγνώμων που του έδωσαν την κατάλληλη στιγμή την ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά του και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

Παράλληλα, ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη και φυσικά τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Η οικογένεια είναι αυτή που σου δίνει τα εφόδια να γίνεις σωστός άνθρωπος και να βρεις τη δύναμη να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Αισθάνομαι τυχερός που η δική μου ποδοσφαιρική οικογένεια, την οποία θα έχω πάντα μαζί μου, είναι ο ΠΑΟΚ.

Με την υπομονή να μυήσει ένα νέο παιδί στα μυστικά του ποδοσφαίρου και την κατανόηση να το αφήσει την κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στήριξη και την αγάπη τους. Καλή συνέχεια φίλοι μου!».

‘Αμεση ήταν και η απάντηση του Δικεφάλου στο μήνυμά του, ζητώντας από την Τουλούζ να προσέχει το δικό τους… παιδί δεδομένου πως του αξίζουν τα καλύτερα…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy