Λουτσέσκου: «Χάσαμε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ από πέναλτι-εφεύρεση»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στα ΜΜΕ της Ρουμανίας για την φετινή σεζόν.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε και τις εμπειρίες που κέρδισε η ομάδα του. Δήλωσε, όμως, απογοητευμένος από την ήττα στον τελικό χαρακτηρίζοντας ουσιαστικά εφεύρεση το πέναλτι με το οποίο σημειώθηκε το γκολ του Παναθηναϊκού. Ο Λουτσέσκου, ωστόσο, δήλωσε ότι δυνατός είναι αυτός που διαχειρίζεται τις ήττες.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για την φετινή σεζόν: «Σκληρή, περίπλοκη, όμορφη, πολύ απαιτητική. Αποκτήσαμε πολύ μεγάλη εμπειρία, αλλά με την ικανοποίηση μιας δύσκολης δουλειάς. Λυπάμαι που δεν κέρδισα αυτόν τον τελικό. Θα ήταν μια συγκλονιστική χρονιά, αλλά οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου και θεωρώ ότι οι πραγματικά δυνατοί είναι αυτοί που χάνουν αγώνες και το ξεπερνούν. Όταν χάνεις πρέπει να έχεις τη δύναμη να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα, να σηκώσεις κεφάλι και να προχωρήσεις».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Είναι αλήθεια για όσους είμαστε στον ΠΑΟΚ είναι μια απογοητευτική στιγμή γιατί ένας τελικός που χάνεται από ένα πέναλτι που εφευρέθηκε σου αφήνει κάτι, κάποια απογοήτευση, αλλά προχωράμε μπροστά».

Για το αν έχει παρακολουθήσει φέτος το ρουμανικό πρωτάθλημα: «Δεν παρακολούθησα καθόλου το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Αν με ρωτάς για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, δεν έχω να σου πω τίποτα, γιατί παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα καν να… δω τη γυναίκα μου, όχι να παρακολουθήσω το πρωτάθλημα της Ρουμανίας! Ήταν μια μοναδική, όμορφη, ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά μας πίεσε πάρα πολύ».

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy