Λουτσέσκου για την κλήρωση στο Europa Conference League: «Είναι τελικοί, μπορούν να μας κάνουν ζημιά!»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε την κλήρωση του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League, δίνοντας χροιά τελικού στους δύο αγώνες που σηματοδοτούν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τον Δικέφαλο!
Στο δρόμο του ΠΑΟΚ στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League θα βρεθεί μία εκ των Ντουντελάνζ, Μποχέμιανς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επισημαίνει τους «κινδύνους» που κρύβουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια σε αυτήν την φάση.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο προπονητής του Δικεφάλου: «Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο σήμερα δεν μπορείς να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο, διότι αν δεν είσαι προσεκτικός θα σου κάνει ζημιά».
Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός έδωσε χροιά τελικού στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Δικεφάλου στις 5 και 12 Αυγούστου, υπογραμμίζοντας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ πως:
«Είναι θετικό ότι ξέρουμε από τώρα τους πιθανούς μας αντιπάλους κι έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αγώνες. Πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και να φροντίσουμε ώστε να φτάσουμε στην έναρξη της σεζόν με τη μέγιστη συγκέντρωση και φυσικά τη θέληση να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο σήμερα δεν μπορείς να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο, διότι αν δεν είσαι προσεκτικός θα σου κάνει ζημιά. Πρέπει να δούμε τους δύο αγώνες ως τελικούς. Γενικά αυτή τη σεζόν πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε μέσα κι έξω από το γήπεδο» .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy