Λουτσέσκου: «Ήταν μία εκπληκτική περίοδος για μένα»

Για τα πεπραγμένα του κατά τη «χρυσή» διετία του στους Θεσσαλονικείς έκανε λόγο ο Ρουμάνος τεχνικός, υπογραμμίζοντας πως: «ήταν μια φανταστική περίοδος για εμένα».

Στο επίκεντρο ιστοσελίδας της πατρίδας του φιγουράρει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεδομένου πως φιλοξενήθηκαν τοποθετήσεις του με ορίζοντα αντίστοιχο θεματικό αφιέρωμα από ανθρώπους του ποδοσφαίρου προκειμένου να επισημανθούν επί της ουσίας τα πεπραγμένα του στο προπονητικό του τιμόνι κατά τη διετία 2018-2020, υπογραμμίζοντας και το «χρυσό» του πέρασμα στους Θεσσαλονικείς με δύο Κύπελλα κι ένα αήττητο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερη μνεία αποδόθηκε και στη θητεία του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ, έχοντας κατακτήσει το ασιατικό Champions League και το νταμπλ την επόμενη σεζόν. Κοινώς για τον πολύπειρο τεχνικό «ήταν μια φανταστική περίοδος», διεγείροντας αξέχαστα συναισθήματα, όπως επισημαίνει στα πρώτα στίγματα των σκέψεών του αναφορικά με το εν λόγω χρονικό διάστημα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy