Λουτσέσκου: «Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα που κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο»

Στον φετινό μαραθώνιο για τον τίτλο, στον οποίο ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι θα τερματίσει πρώτος, δίχως να παραλείψει να μιλήσει στην περυσινή απώλεια, αναφέρθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δήλωσε πιστός στον «δικέφαλο του Βορρά» παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν.

«Μας έκλεψαν τον τίτλο που κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο», επανέλαβε ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του. «Υποσχέθηκα στον πρόεδρο ότι πρώτα θα μιλήσω μαζί του για ότι αφορά το μέλλον μου. Αν αποφασίσει να τελειώσει την συνεργασία μας θα φύγω, αν θέλει να συνεχίσω θα μείνω στον ΠΑΟΚ», επεσήμανε ο 50χρονος τεχνικός για το μέλλον του στην ομάδα.

Αναλυτικά μίλησε στο «Τelekom Sport» για:

-την πορεία του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο: «Υπάρχει τεράστιος ενθουσιασμός, αλλά εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο. Έχουμε ακόμη πέντε αγωνιστικές μέχρι το τέλος και μια καλή απόσταση επτά βαθμών. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Με αυτό τον τρόπο καταλήγουμε σε μια εξαιρετική χρονιά στην ιστορία του ΠΑΟΚ και την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος και δύο εβδομάδες από τότε που χάσαμε για τελευταία φορά, είναι ένα τεράστιο ρεκόρ, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσουμε την σεζόν με το νταμπλ».

-όσα συνέβησαν πέρυσι και την απώλεια του τίτλου: «Όλοι είναι πολύ πιο ώριμοι από την περσινή σεζόν, γνώρισα μια πολύ σκληρή εμπειρία πέρυσι. Ωστόσο, οι αποφάσεις που ελήφθησαν πέρυσι ήταν εντελώς άδικες, μας έκλεψαν τον τίτλο που κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο».

-τις φήμες που κυκλοφορούν για το μέλλον του: «Υπέγραψα την επέκταση του συμβολαίου μου τον Σεπτέμβριο, μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Υπάρχουν πολλά σενάρια, τα οποία με αφήνουν αδιάφορο. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου με τον ΠΑΟΚ και έχω πολύ καλή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη. Υποσχέθηκα στον πρόεδρο ότι πρώτα θα μιλήσω μαζί του για ότι αφορά το μέλλον μου. Αν αποφασίσει να τελειώσει την συνεργασία μας θα φύγω, αν θέλει να συνεχίσω θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Μου συμπεριφέρθηκαν άψογα στον ΠΑΟΚ και με στήριξαν στην αρχή όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Η οικογένεια Σαββίδη έχει τεράστια συνεισφορά στην πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ».