Λουτσέσκου: «Υπάρχει ένα σύστημα που δουλεύει για τον Ολυμπιακό»

Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του έδωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του Δικεφάλου για ακόμη μία φορά δεν κρύφτηκε πίσω από δάχτυλο του και είπε πράγματα που σίγουρα προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα: «Με τον ΠΑΟΚ έχουμε μόλις μια ήττα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήταν στο Conference League και δεν είχε τίμημα καθώς μετά κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο για την νέα σεζόν, το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Ο Μιτρίτσα, όπως και οι άλλοι παίκτες, είναι σημαντικός για την ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστεί, είναι μεγάλη η αλλαγή. Τα πάει καλά, προοδεύει».

Για την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ό,τι και να συμβαίνει στην Ελλάδα, υπάρχει η ποδοσφαιρική ιστορία. Υπάρχουν συζητήσεις, ο τύπος γράφει. Κάθε προπονητής έχει στην άκρη του μυαλού του ότι μπορεί να απολυθεί. Έρχονται σημαντικά ματς, αυτό με απασχολεί…

Ο Ολυμπιακός έχει 20 πρωταθλήματα, ο ΠΑΟΚ 3. Υπάρχει ένα σύστημα που έχει δημιουργηθεί για αυτούς, δεν είναι μόνο όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy