Λύρατζης: «Τρεις μήνες ανυπομονούσα για την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Λύρατζη:

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Ανυπομονούσα γι’ αυτή τη στιγμή και επιτέλους ήρθε. Ο χρόνος απουσίας μου ήταν περίπου τρεις μήνες. Ήταν δύσκολο, αλλά είχε τη βοήθεια της οικογένειάς μου, της κοπέλας μου και της ομάδας. Δεν έπεσα ψυχολογικά και είμαι πάλι εδώ έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα μετά από δύο ήττες σε τρεις ημέρες, άλλαξε πρόσωπο. Βγάλαμε αντίδραση και έτσι θα συνεχίσουμε. Κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε. Καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Ξεκουράσαμε και παίκτες και όλα πήγαν καλά».

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Έχουμε έξι παιχνίδια ακόμα και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα. Αυτός είναι ο στόχος. Θέλουμε να κερδίσουμε και τη Λαμία και να πάμε στον τελικό. Στο ποδόσφαιρο αν χαλαρώσεις όλα είναι πιθανά, οπότε θα πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy