Μαουρίσιο: «Πάντα χτυπάμε το… δοκάρι»!

Ο Χοσέ Μαουρίσιο δηλώνει κάτι παραπάνω από αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής, κάτι το οποίο υποστήριξε με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

«Ο σύλλογος είναι 34 χρόνια χωρίς να κατακτήσει το πρωτάθλημα και αυτό είναι ένα επιπλέον βάρος για κάθε μια μεγάλη ομάδα. Όμως, υπάρχει και ένα γεγονός, όπως το ότι έχουμε φτάσει τόσο κοντά πέντε φορές τα τελευταία χρόνια και πάντα χτυπάμε το… δοκάρι. Γενικά υπάρχει ένα αίσθημα στην ομάδα, ότι πρέπει να σταματήσουμε αυτήν την ανακολουθία τώρα. Επρεπε να αρχίσουμε την σεζόν αρκετά καλά για το πετύχουμε, να το επιβάλουμε στον εαυτό μας, και ευτυχώς το κάναμε», είπε ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ.

Ο τραυματισμός του ανήκει στο παρελθόν κάτι που το επιβεβαίωσε λέγοντας: «Το να μένεις έναν μήνα εκτός προπονήσεων και αγώνες, σε ρίχνει ψυχολογικά, όμως πλέον νιώθω καλά και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και αγωνίστηκα ξανά. Το συναίσθημα ήταν απίθανο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy