Μαργαρίτης: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας»

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά», Βαγγέλης Μαργαρίτης, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει συγκέντρωση για 40 λεπτά και ενέργεια για να εξαντλήσεις τις πιθανότητές της για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στη συνέντευξη Τύπου:

– Για την παρουσία της ομάδας του στον τελικό Κυπέλλου: «Ευχαριστώ τον Ρικ Πιτίνο για τα καλά του λόγια. Κάναμε φέτος μια μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε να φτάσουμε μετά από 20 χρόνια σε έναν τελικό. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, μια πολύ καλή ομάδα που βγάζει πολλή ενέργεια και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά, να ματσάρουμε την ενέργεια του αντιπάλου και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας».

– Για το αν ζηλεύει που δεν διεξάγεται Final 8 στην Ελλάδα: «Είμαι παίκτης και δεν θέλω να ασχοληθώ με τέτοια ζητήματα».

– Για την επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στον τελικό: «Μετά από τόσα χρόνια που παλεύαμε να φτάσουμε στον τελικό, αλλά αποκλειόμασταν, φέτος τα καταφέραμε και αυτό που συζητάμε είναι πως πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε ένα Κύπελλο μετά από 20 χρόνια».