Μαρία Αλεξάνδρου: Πώς «έκλεψε» την καρδιά του πρώην συντρόφου της Ειρήνης Στεργιανού του GNTM

Έναν μεγάλο έρωτα, έφερε δώρο το 2019 στην Μαρία Αλεξάνδρου. Το μοντέλο-show woman-τραγουδίστρια, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και ετοιμάζεται να φύγει για Αμερική, όπου θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα –εξώφυλλο του αμερικανικού Playboy, απολαμβάνει μοναδικές στιγμές, στο πλευρό του Μανόλη Κολονέλου, που για χρόνια υπήρξε, σύντροφος της Ειρήνης Στεργιανού, που γνωρίσαμε μέσα από το Greece Next Top Model.

Η είδηση του νέου έρωτα, έσκασε σαν «βόμβα» στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, μετά την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τους το Σαββάτο στο fashion show του Δημήτρη Στέρπκου, ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής, ανάρτησαν την πρώτη τους κοινή τρυφερή φωτογραφία στα social media, ευχόμενοι, καλή χρονιά σε όλους.

Gepostet von Maria Alexandroy am Freitag, 4. Januar 2019

Η γνωριμία που έγινε μέσω κοινών φίλων τις ημέρες των εορτών, προκάλεσε τον κεραυνοβόλο έρωτα, που οδήγησε τον Μανόλη Κολονέλο, να κλείσει οριστικά την πόρτα της καρδιάς του στην Ειρήνη Στεργιανού, που σύμφωνα με όσα διαδίδονται, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, από τον χωρισμό αλλά και την ξαφνική νέα σχέση, του άντρα που λάτρεψε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy