Μαρινάκης on fire στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Ζητώ απόλυτη πειθαρχία»

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÍÔÓÅÓÔÅÑ ÃÉÏÕÍÁÉÔÅÍÔ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICON PRESS/ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το παρών στον Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού και να δείξει και εμπράκτως την στήριξή του στον Πέδρο Μαρτίνς. Τι είπε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών και τι ο Πορτογάλος.

Στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και παρουσίασε στους παίκτες τον νέο προπονητή Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι την θέση του Sport Director αναλαμβάνει ο Κριστιάν Καρεμπέ και ενώ chief Scout παραμένει ο Φρανσουά Μοδέστο. Παρουσιάστηκε και ο Θοδωρής Κοκκινάκης, ο νέος team manager ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κυριάκο Δουρέκα (σ.σ. που είναι Director of Team Operations στο ποδοσφαιρικό τμήμα). Στην ομιλία του προς στους παίκτες ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι θα αλλάξουν όλα αυτήν την χρονιά.

«Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή την φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν! Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία μας.».

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος είπε: «Εμείς κύριε πρόεδρε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με την δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή».

Πηγή:gazzetta.gr