Μας επιβεβαίωσε ο Αγιαξ

Μια μέρα μετά την καταγραφή που έκανε το Repress για τις αδυναμίες του Αγιαξ, οι Ολλανδοί τις παρουσίασαν στη Τούμπα.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο στάδιο της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αγιαξ, η Ολλανδική ομάδα έκανε ο,τι περνούσε από το χέρι της για να επιβεβαιώσει όλα τα «κακώς κείμενα» που κατάγραψε η ανάλυση του Repress για εκείνη.

Οι επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ «πάτησαν» πάνω στις λάθος ανασταλτικές συμπεριφορές των πρωταθλητών Ολλανδίας, οι οποίες έχουν καταγραφεί αρκετές φορές αλλά οι ποδοσφαιριστές του Αγιαξ δεν έχουν καταφέρει να τις αλλάξουν.

Αποκορύφωμα ήταν το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε, με τους «ασπρόμαυρους» να εκδηλώνουν επίθεση λες και γνώριζαν από πριν τα λάθη που θα έκανε ο Αγιαξ, και αφορούν τις αποστάσεις τόσο ανάμεσα στις γραμμές, όσο και εντός της μεγάλη περιοχής.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί μια «συρραφή» των φάσεων που ανέλυσε το Repress πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ, και των φάσεων που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ στον Αγιαξ…

 

Μας επιβεβαίωσε ο Αγιαξ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy