Μας κλέβουν τον Ουάρντα- Ποιες ομάδες του εξωτερικού τον πολιορκούν

Εξαιρετικό «φεγγάρι» διανύει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Αμρ Ουάρντα που φαίνεται ότι στον Ατρόμητο βρήκε την… υγειά του και αποφάσισε να αφοσιωθεί στην μπάλα και να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του Αιγύπτιου έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων, αν και ακόμα τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ, όπου και ανήκουν τα δικαιώματά του.

Παρόλα αυτά οι «σειρήνες» έχουν αρχίσει να ηχούν, ήδη, από την Πορτογαλία, όπως και από την Ισπανία (Βαλένθια), αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάτι χειροπιαστό, αλλά μόνο σε επίπεδο scouting. Κάτι λογικό, αφού με την ελληνική αγορά ασχολούνται κατά κόρον στην Ιβηρική και ιδιαίτερα με ονόματα σαν του Ουάρντα, που βγάζει μάτια.

Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει και να ξεχάσει τα όσα έγιναν το καλοκαίρι στην Φεϊρένσε, όταν ο Αιγύπτιος πήγε στην ομάδα, όμως έφυγε κακήν κακώς, επειδή κατηγορήθηκε για παρενόχληση γυναικών συμπαικτών του.

Σε κάθε περίπτωση, οτιδήποτε αφορά στον Ουάρντα και στο μέλλον του, έχει άμεση συνάρτηση με το τι θα κάνει στο Μουντιάλ. Αν παίξει καλά με την εθνική του ομάδα, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι προτάσεις από το εξωτερικό θα «σκάσουν» από παντού.

Πηγή:sportdog.gr