Μάτος: «Πιο σημαντικό από τα γκολ μου, το σκορ πρόκρισης»

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πήρε σκορ πρόκρισης στον τελικό και όχι στα δικά του γκολ, στάθηκε μετά το τέλος του ματς στην Τούμπα με τον Αστέρα, ο πρωταγωνιστής, Λέο Μάτος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάτος στην κάμερα της Cosmote TV

Για τα δύο γκολ που πέτυχε σήμερα και κανένα με κεφαλιά:«Δε θα μπορούσα να πω ότι ήταν το καλύτερο γκολ, αλλά δε θα μείνω σε αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε σκορ πρόκρισης. Η δουλειά μου είναι στην άμυνα, αλλά καμιά φορά, τυχαίνει κι εμείς οι αμυντικοί να σκοράρουμε».

Για τον λόγο που μέχρι το δεύτερο γκολ όλα ήταν ανοικτά:«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Δεν είχα κάποια οδηγία να παίξω πιο επιθετικά αναγκάστηκα να παίξω πιο επιθετικά γιατί το 1-0 δεν είναι σίγουρο για τον επαναληπτικό. Κάποιες φορές, έχω αυτά τα χαρακτηριστικά να βγαίνω μπροστά στην επίθεση, να ψάχνω το γκολ. Υπάρχουν παιχνίδια που πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι αμυντικά για να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει κόντρα επίθεση».

Για τη ρεβάνς μετά το σημερινό παιχνίδι:«Το ότι έκανε κάποιες επιθέσεις ο Αστέρας και στάθηκε καλά σε κάποια λεπτά, σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα. Είναι πάντα σκληρά τα παιχνίδια απέναντι σε αυτήν την ομάδα. Έπρεπε όμως να έρθει αυτό το αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουμε τον τελικό»