Με πολιτικό γάμο… κρεμάστηκε νεαρός ξένος άσος του «Δικέφαλου»

Πρόσφατα πέτυχε γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κρίσιμο και σημαντικό τέρμα. Με εκπληκτικό τρόπο κιόλας. Όμως αυτό το γκολ σε καμία περίπτωση δεν ήταν το ομορφότερο και σπουδαιότερο για τον νεαρό άσο του «δικέφαλου». Ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα πριν κάποιους μήνες, κάνοντας το… άλμα στην καριέρα του!

Ο λόγος για τον Νίκα Νινούα. Ο Γεωργιανός χαφ του ΠΑΟΚ αφού ανέβηκε επίπεδο και κέρδισε ψυχολογία με το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ήρθε η ώρα να… κρεμαστεί! Ο Νινούα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και πλέον ανήκει στο… κλαμπ των παντρεμένων.

Ο νεαρός με πολιτικό γάμο ένωσε τη ζωή του με αυτή της καλής του που ονομάζεται Σαλώμη. Η οποία ήταν κι αυτή που δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του ζευγαριού, μοιράζοντας τη στιγμή μέσω social media με συγγενείς και φίλους. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη και δίχως να μπορούν να έχουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα κοντά, λόγω της καραντίνας. Όμως το χαμόγελό τους δεν μετριάστηκε!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy