Monday, April 15g-point.gr

«Με σταύρωσαν τα ΜΜΕ τότε, αλλά κρίθηκα ΑΘΩΟΣ»: Η άγνωστη περιπέτεια του Γιάννη Παπαμιχαήλ και το ξέσπασμα με αφορμή τη δολοφονία του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα

Πράγματα που δεν είχε τολμήσει να πει δημόσια χρόνια τώρα, θέλησε να μοιραστεί το απόγευμα της Πέμπτης με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, με αφορμή την δολοφονία του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, αποκάλυψε το τι είχε περάσει και ο ίδιος στο παρελθόν, το πώς τον «σταύρωσαν» τα ΜΜΕ για ένα περιστατικό που τον έμπλεξαν χωρίς να φταίει, και για αυτό αθωώθηκε, κάτι όμως που δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις, ενώ υποσχέθηκε σύντομα να επανέλθει με μία συνέντευξη, που θα είναι άκρως αποκαλυπτική.

« Έτυχε να δω λίγο την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, που ασχολήθηκε με τη χθεσινή δολοφονία στο Πανόραμα Βούλας. Και κάποιοι στο πάνελ λέγανε ότι ΄η αστυνομία εξετάζει τις κάμερες ασφαλείας, στις οποίες έχει καταγραφεί πλούσιο υλικό που θα βοηθήσει στο να βρει η ΕΛ. ΑΣ τους δράστες ‘, και διάφορα τέτοιου τύπου ανέκδοτα.

Επίσης κάποιοι φίλοι με ρωτάτε συγκεκριμένα πράγματα, και κάποιοι το πάτε ακόμα παραπέρα και ρωτάτε προσωπικά εμένα , για ένα περιστατικό που συνέβη πριν 10 χρόνια, όταν εγώ είχα κατηγορηθεί για κάποια πράγματα. Λοιπόν όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν ΄ μασάει ‘ τα λόγια του.

Θα σας απαντήσω σε 2-3 ερωτήσεις , έτσι για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Αυτά που έχετε διαβάσει όσον αφορά το δικό μου περιστατικό, τότε που το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ με ‘ σταύρωσε ‘ κυριολεκτικά και πολλοί βγάλατε μια αρνητική εικόνα για μένα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ δόση αλήθειας. Τι θέλω να πω. Χωρίς να μπω σε λεπτομερείς αναλύσεις θα σας πω ένα πράγμα. Τότε ΔΕΝ έγινε απολύτως τίποτα !!! Δεν υπήρξε κανένα ποινικό αδίκημα εκ μέρους μου. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο κρίθηκα αθώος.

Σε κάποια μελλοντική μου συνέντευξη θα αναφερθώ εκτενώς για αυτό το περιστατικό και θα καταλάβετε ακριβώς τι, ποιος και γιατί. Κλείνω το κεφάλαιο ‘ δικό μου περιστατικό ‘ και απαντάω σε κάτι άλλο . Με ρωτάτε κάποιοι γιατί αδυνατεί η ΕΛ. ΑΣ, να διαλευκάνει έστω μία υπόθεση ‘ ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ‘ , τις αποκαλούμενες ‘ πληρωμένες δολοφονίες ‘. Ειδικός δεν είμαι. Ούτε είχα/έχω ποτέ πάρε-δώσε με συμφέροντα της ‘ νύχτας’ . ¨ Ότι γνωρίζω, τα γνωρίζω από άτομα της προσωπικής μου ασφάλειας, και ως εκ τούτου τα γνωρίζει και η ΕΛ. ΑΣ. Ονόματα δεν γνωρίζω, και δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω. Γνωρίζω όμως με ποιο τρόπο ‘εκτελούνται αυτά τα συμβόλαια θανάτου ‘. Γνωρίζω γιατί ποτέ δεν γίνεται κάποια σύλληψη. Η απάντηση είναι απλή και γνωστή χρόνια τώρα. Γιατί αυτοί που αναλαμβάνουν να βγάλουν εις πέρας αυτά τα συμβόλαια ΔΕΝ είναι Έλληνες. Γιατί 8 στις 10 φορές είναι ‘ επαγγελματίες’ ξένοι, κυρίως από το παλιό ‘ Ανατολικό Μπλοκ ‘ , και μετά την εκτέλεσή του συμβολαίου , μέσα σε λίγες ώρες βρίσκονται στο αεροπλάνο επιστροφής για τη χώρα τους. Οπότε ποιος να προλάβει να πιάσει ποιον ; Νομίζω ότι σας κάλυψα στα βασικά σας ερωτήματα. Υπάρχει μια σοφή παροιμία που λέει ότι όποιος μπλέκει με τα πίτουρα, τον τρώνε και οι κότες. Εγώ προσωπικά ούτε με πίτουρα ασχολούμαι, ούτε έχω κότες. Καλό μήνα να έχουμε .»

G Point